مدارک

مدارک

۱۳۹۶-۰۳-۰۸
مدارک

مدارک

مدارک لازم جهت اخذ ویزای شینگن :

  •     پرینت گردش حساب هم اصل هم کپی سه ماهه اخیر با حداق مانده حساب بالای 40 میلیون تومان برای هر نفر
  •     نامه تمکین از بانک به انگلیسی
  •     کلیه اسناد شغلی اصل و کپی(روزنامه رسمی، اساس نامه، پروانه کسب، گواهی اشتغال به کار، تاییدیه بیمه تامین اجتماعی)
  •     گواهی اشتغال به تحصیل
  •      اصل اسناد ملکی و کپی به زبان لاتین
  •     کپی شناسنامه از تمامی صفحات + اصل شناسنامه
  •     عکس 4*3 رنگی تمام رخ پشت زمینه سفید 2 عدد
  •     اصل پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار مانده
  •     کپی پاسپورت و ویزای قبلی

 

 

 

 

مطالب مرتبط

وقت سفارت

وقت سفارت

وقت سفارت
قوانین اخذ ویزا

قوانین اخذ ویزا

قوانین اخذ ویزای شنگن